Gereedschap

Sommige links op deze pagina zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een bijdrage ontvang als iemand via mijn link een van de door mij aangeprezen tools aanschaft. Zie het als een bedankje omdat ik het product onder jouw aandacht heb gebracht. De producten op deze pagina staan hier omdat ik ze zelf gebruik en er van overtuigd ben dat het goede producten zijn.

WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Al meer dan 60 miljoen mensen hebben ervoor gekozen om hun huis op het web met WordPress te bouwen.

Binnen WordPress zijn er verschillende pagebuilders verkrijgbaar. Bij de opkomst van de pagebuilders ben ik na uitvoerig onderzoek uit gekomen bij Beaver Builder. Tot grote tevredenheid mag ik wel zeggen. Beaver Builder is gebruiksvriendelijk, snel, flexibel en makkelijk. Er is een gratis versie verkrijgbaar in de WordPress respiratory.

Gravityforms is de beste, meest uitgebreide formulierpugin voor WordPress. Voor simpele formulieren maat ook makkelijk te koppelen aan Ideal dus ideaal voor betalingen van bv workshops of eenmalige diensten.