Blog

Ik blog nogal willekeurig en onregelmatig, Desondanks geniet er van.

Licentie- en onderhoudscontracten

Vanaf 1 januari 2020 voeren we bij de Websiteclub een structurele wijziging door die te maken heeft met het licentiegebruik door onze klanten. Dit is ook van invloed op jouw website dus ik vertel je er graag meer over. Hoe zit het precies? Voor het maken van websites gebruik ik een vaste set plugins en…
Lees verder

WordCamp London 2017 (Nederlands verhaal)

Wordcamp is een conferentie over alles wat met WordPress te maken heeft. Daar wil je bij zijn als je ook maar iets met WordPress te maken hebt. En afgelopen weekeinde was ik er bij, in London.
Lees verder

Adventskalender terugblik en 5 lessen geleerd

Na 24 dagen elke dag een blogbericht en een e-mail schrijven, plaatsen en delen heb ik een aantal belangrijke lessen geleerd. Ik deel ze graag met je
Lees verder

Laatste werkdag van 2016

De laatste werkdag voor kerst en voor veel mensen ook de laatste werkdag van het jaar. Tussen kerst en oud en nieuw gebruik ik voor het maken van nieuwe plannen.
Lees verder

Hoe bepaal je de juiste prijs?

Er zijn veel methodes om je prijs te bepalen. In dit bericht deel ik er 8. Kies de methode die jou het beste past. Daarnaast de allerbelangrijkste les over prijsbepaling: Hoe waardeer ik de zelf de bijdrage die ik lever?
Lees verder

Popups, popovers, welkommatten en meer

Popups enzo Niks zo K** als een popup. Toch? Die ontzettend irritante blokken die je zicht blokkeren als je net lekker zit te surfen of te winkelen. Super irritant want je raakt er door afgeleid en je moet er iets mee (al is het alleen maar dat kleine kruisje vinden om hem weg te klikken).…
Lees verder

Beste advies ever!

Sommige (youtube) filmpjes blijven waardevol om steeds opnieuw te bekijken. Deze van Bob Newhart is een van mijn all-time-favorieten.
Lees verder

Verlanglijstje

Verlanglijstje Kinderen maken verlanglijstjes. Voor hun verjaardag en Sinterklaas. Lekker knippen en plakken uit folders en speelgoed boeken. Zo was het in elk geval toen ik klein(er) was. Visionboard Toen ik ouder werd maakte ik kennis met het idee van visionboards. Een soort verlanglijstje voor volwassenen. Een visionboard is een collage van de dingen die…
Lees verder

Wat wil jij bereiken met je website?

Als je een website hebt wil je er iets mee bereiken? Vier jaar geleden stelde ik op Facebook de vraag: "Wat wil je bereiken met je website?"
Lees verder

Netwerken

Als netwerken je niet van nature makkelijk afgaat kan het een echte opgave zijn om netwerkbijeenkomsten te bezoeken en er ook nog wat van te maken.
Lees verder

Neveragain en Madonna

Deze week hebben 2 nieuwswaardige dingen mijn aandacht getrokken: Dingen die mijn mening niet onder stoelen of banken steekt. Dingen die ik belangrijk vind. En die ik graag wil delen.
Lees verder

Pauze

Pauzes, slapen en andere dingen doen zorgt ervoor dat je je beter op je werk kunt concentreren en er meer uit je handen komt. Dus tijd voor pauze!
Lees verder

14 meest gemaakt WordPress fouten

Iedereen maakt fouten, dat is menselijk. Maar sommige dingen hoef je niet fout te doen. Of als je eenmaal weet hoe het beter kan kun je het verbeteren, veranderen of aanpassen. Ga direct aan de slag met de tips uit dit bericht om je site per direct beter te maken.
Lees verder

Facebook live!

een inspirerende livefeed van Marloes Halmans kuste mijn zin om zelf een Facebook live vraag maar raak sessie te doen wakker dus die is gepland voor woensdagavond 14 december om half 8
Lees verder

Prima?

Inspiratie is overal op het internet te vinden. Het filmpje van Mel Robbins heeft mij al verschillende keren aan het denken gezet en wakker geschud.
Lees verder

Wat meet jij?

Meten is weten maar wat is belangrijk om te meten? Waarom meten waardevol is voor ondernemers en wat ik meet en waarom leg ik je uitgebreid uit.
Lees verder